Hallo allemaal,

het is alweer volop lente,  de tijd is weer verzet,  de vogeltjes fluiten me ’s morgens wakker en ik zie alweer bloemetjes in de tuin en aan de bomen en struiken. Je kunt zien, dat de natuur opnieuw is begonnen.

Ook ons 40-dagen-project  gaat over een tuin en een nieuw begin. 

In de bijbel wordt verteld, dat Jezus mensen een nieuw begin laat maken. En als het donker aanbreekt over zijn eigen leven, als Jezus wordt gekruisigd en sterft, laat God hem opstaan uit de dood. Dat is een nieuw begin voor Jezus zelf en voor ons allemaal. God zal altijd een nieuw begin maken, zelfs na de donkerste nacht.

Een nieuw begin is mooi, maar je moet er wel wat voor doen. Daarom zijn we in deze weken voor Pasen samen aan het oefenen. We doen dingen , die nodig zijn om een nieuw begin te kunnen maken. En we  luisteren naar verhalen over 2 kinderen, net als jullie, die een tuintje  maken.

Komen jullie  luisteren hoe het verder gaat met de tuin van Julia en Stef.

Ook gaan we dit jaar weer een palmpasenstok maken, tijdens de kindernevendienst met Palmpasen op 14 april. Ik ben benieuwd of jullie weten wat er allemaal aan die stok hoort. Komen jullie allemaal zo’n palmpasenstok maken? En zullen we hem dan aan iemand anders geven….of zullen we hem zelf houden?

En als het Pasen is, hebben we na de dienst weer een verrassing voor jullie!!!

Dus tot ziens maar weer bij de kindernevendienst!

Groeten namens de leiding van de kindernevendienst,

Yvonne

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

of schrijf je in voor het automatisch ontvangen van nieuwsberichten via e-mail:

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.