Hoi allemaal,

het lijkt alweer lang geleden, maar toch wil ik het nog even hebben over Pinksteren. Wat was het mooi weer, hè! En wat was het gezellig zo op de Kapelberg met z'n allen.

We hadden het over Jezus, die naar de hemel is gegaan, maar ons niet alleen wilde laten en dat hij daarom de heilige geest naar ons heeft gestuurd.  En dat de Heilige Geest  je helpt om te doen wat Jezus graag wil. Soms voel je opeens: 'Niet doen, fout' of ‘ik moet die vriend of vriendin even helpen’. Dat komt door de Heilige Geest.  De Heilige Geest woont in je hart en dat betekent dat je nooit alleen bent en ook nooit in je eentje keuzes hoeft te maken. De Heilige Geest helpt je om het goede te doen.

Daarom hebben we tijdens de kindernevendienst allemaal een kamertje gemaakt van dozen. En van al die dozen samen hebben we aan het eind van de dienst het huis van God gebouwd, want: “Kerk zijn kan je niet alleen. Samen zijn we de levende stenen van gods huis."

Ze waren allemaal mooi, hoor, die kamertjes. En allemaal heel verschillend. Een kindje had een schatkamer gemaakt, met allemaal mooie steentjes en takjes erin. En er waren kamertjes met een voetbaltafel of een televisie en kamers met 2 verdiepingen....het is echt een prachtig huis geworden.

Maar inmiddels is het vakantie en heb je je eigen kamer misschien verruild voor een logeerkamer bij een vriendje of vriendinnetje, of voor een tent of een vakantiehuis....

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben en we zien jullie graag weer bij de kindernevendienst op 25 augustus.

Groetjes namens de leiding van de kindernevendienst,

Yvonne

Fotogalerie

Digitaal

Find Us On FaceBook - Image

of schrijf je in voor het automatisch ontvangen van nieuwsberichten via e-mail:

Zoeken

Gebruik van cookies maakt het gemakkelijker om onze website te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website geeft u ons toestemming cookies te gebruiken.